Har nå skaffet mere informasjon om filmen beowulf…

Krigeren Beowulf kommer danskekongen Hrothgar til unnsetning for å bekjempe monsteret Grendel, som har fjernet gledesrusen fra gildehaller Heort og forvandlet det til en slagmark. Beowulf lover å gjøre slutt på Grendel, og han overbeviser skeptiske dansker ved å beseire monsteret etter nok en natt med blodutgytelse. Så viser det seg at kampen langt fra er over. Grendels mektige mor vil hevne sitt misfoster av en sønn, og hennes arsenal av forførende virkemidler vise seg å bringe Beowulf ut av balanse. Så kommer han tilbake til danskekongen og hevder at heller ikke moren skal utgjøre noen trussel mot kongen og hans folk. Den alderen kongen overlater tronen til Beowulf, som regjerer godt og lenge. Men Beowulf har tatt en hemmelighet med seg gjennom livet. En dag vil den bli en trussel som får selveste Grendel til å blekne.

Hilsen L£!\/@R