Halloween smiley

Manusforfatteren, musikeren og regissøren Rob Zombie puster nytt liv i Halloween, en av de mest beryktede og elskede skrekkfilmene noensinne, regissert av John Carpenter i 1978 som introduserte kinopublikummet for den nådeløse, maskerte mordmaskinen Michael Myers. Nå er Zombie klar med den sannsynligvis beste Halloween-filmen siden den gang.

Rob Zombie, som tidligere har laget de to horrorfilmene The Devil’s Rejects og House Of 1000 Corpses, har latt seg inspirere av Carpenters originalfilm og temaet “ondskapen kan dukke opp i selv den minste lille by”. Den nye Halloween-filmen (den niende totalt) konsentrerer seg om Michael Myers’ unge år og hendelsene som leder opp til hans skjebnesvangre mordorgie i den lille byen Haddonfield, Illinois. I kjølvannet av den grusomme natten, begynner Michael 17 års isolasjon på Smith’s Grove Sanatorium – et maksikumssikkerhets mentalhospital der han blir behandlet av den kjente barnepsykologen Dr. Samuel Loomis – den eneste personen som virkelig kan forstå Michaels ondskapsfulle natur.

Og så, 17 år senere, rømmer Michael fra mentalhospitalet dagen for Halloween og legger ut på en morderisk ferd tilbake til Haddonfield for å fortsette drapene og søke frelse i hendelser fra fortiden. Her begynner han å jage en skolejente, Laurie Strode, og vennene hennes, Annie og Lynda. Når Dr. Loomis, som er blitt en berømt forfatter på grunn av boken han har skrevet om Michael, får høre om rømningen, får han hjelp fra Haddonfields sheriff Brackett for å finne Michael og gjøre ende på skrekkhandlingene.

Vet noen om en kommende bedre skrekkfilm, så gjerne legg det til som kommentar eller lag et eget innleggsmiley